SBJ Horeca Adviseur

Vakantieverhuur diensten


Mijn primaire doel als uw vakantiewoningstrateeg is om u meer boekingen te bezorgen door uw dagelijkse administratieve activiteiten achter de schermen op afstand te beheren. Deze diensten zijn onmisbaar voor een succesvol accommodatie bedrijf.

 

Al mijn interventies, in wat mijn vakantieverhuurdiensten betreft, zowel mijn alles-inbegrepen service packs en mijn a-la-carte diensten zijn, volledig op maat gemaakt. Deze bezorg ik u, op transparante en discrete wijze, in samenwerking met betrouwbare top-of-the-line derde online-exploitanten.


Advies vragen is absoluut geen teken van zwakte, integendeel het is een teken van wijsheid, mijn vaardigheden Horeca Adviseur in het implementeren van haalbare oplossingen op korte of lange termijn zijn gelijktijdig in perfecte harmonie voor u, uw investering en uw gasten.

Oplossingen voor startende vakantiewoning ondernemers. Handige alles-inbegrepen diensten, en verlos je van al jouw online bezorgdheden

REFERENTIES

R213 RESIDENCES BOTANIQUE BRUSSELS

ESQUIRE SERVICED APARTMENTS LONDON

APPART MIDI 33 BRUSSELS

FLAT HOTEL MIDI 33 BRUSSELS

BATIMENTS RESIDENTIELS - BELGIUM

COURTIER EN TRAVEAUX - BELGIUM

Twee van mijn klanten werden bekroond met een top scorende Traveller Review Awards 2022. Ik ben heel blij dat ik de kans heb gehad om er deel van uit te maken, en gretig gemotiveerd wanneer ik uitkijk naar ons aanhoudende succes.

VAARDIGHEDEN

Analytisch: 90%

Proactief en initiatiefrijk : 85%

Probleemoplossend: 90%

Perfectionistisch, oog voor detail: 95%

Communicatieve vaardigheden: 90%

Leidinggevende coach: 80%

Flexibel: 85%

TOT UW DIENST

RESERVATIEBEHEER


Het reserveringsbeheer gebeurt matig het gebruik van een channel manager gekoppeld aan uw webpagina en reserveringsplatforms zoals booking.com, airbnb, Abritel, en de bijdrage van verschillende criteria zoals: een tarievenstrategie, beschikbaarheid ’s kalender, type accommodatie, uw faciliteiten, promotie, enz. Over het algemeen brengt een goed reserveringsbeheer ons continuïteit en de mogelijkheid om toekomstige reservaties te doen.

DIGITALE MARKETING


Het belang om de juiste marketingstrategieën te beheersen is moeilijk te overschatten, aangezien het een cruciaal onderdeel is voor het succes van uw accommodaties. Of het nu afkomt vanuit uw webpagina, uw online OTA-partnership of channel manager, het activeren en uploaden van advertenties, promoties, salesacties en informatie naar uw doelgroep moet nauwkeurig, vlot precies en efficiënt zijn.

SOCIALE MEDIA


Waar het om draait, is om berekende gekwalificeerde content te kunnen creëren via het netwerken, geoptimaliseerd voor publicatie op het juiste social media kanaal, nauwkeurig gepland en tenslotte gericht naar het juiste publiek. Een gezonde en up-to-date online zichtbaarheid en inhoud verbeterd uw positionering, en creëert meer kansen om potentiele klanten aan te trekken.

CONTENT MANAGEMENT


In de digitale wereld van vandaag is het essentieel voor ons om onze online aanwezigheid continueel bij te houden. Ze bieden namens verschillende mogelijkheden, waaronder online reputatie en het adverteren van promoties. U moet echter weten dat sociale media zoals niet alleen platforms zijn waarmee u reclame kunt maken. Ze worden vooral gebruikt om de ervaring (reviews) te delen van klanten die bij u blijven, om degenen die u nog niet kennen te inspireren en om het leven te laten zien dat uw etablissement bezielt.

WEBSITE OP MAAT


Het feit dat u een eigen website heeft is absoluut niet te onderschatten, u moet uw eigen plek hebben, die je thuis kan noemen op het internet! Ik kan u assisteren via een channel manager uw eigen website te bouwen. Daarnaast is het mogenlijk om een uitgebreide gepersonaliseerde website op maat voor uw accommodaties te bouwen als u dat wenst. Niet te vergeten dat uw eigen website u commissievrije reservaties produceert.

NETWERKEN


Netwerken kan en mag nooit worden verwaarloosd! Een goed netwerk creëert opportuniteiten om connecties op te bouwen! En als het gaat om connecties, zijn die goud waard... voor het plaatsen van posts, storytelling, of audiovisuele promotionele advertenties met behulp van sociale media platforms is een essentieel marketinginstrument geworden. Er wordt gezegd dat inhoud "aantrekkelijk" is wanneer gebruikers van het platform de neiging hebben om een ​​reactie te hebben of deze te delen.