🇳🇱 HORECA ADVIESBUREAU

SBJ Consulting is een toonaangevende multidisciplinaire horeca-adviesbureau, Mijn werkzaamheden zijn gericht op hotels, B § B's, vakantiewoningen en restaurant entrepreneurs zowel projectontwikkelaars. Of u nu een hotel, vakantiewoning of restauranteigenaar bent, ik ben uw partner die u kan begeleiden gedurende startups, het ontwikkelen van concepten, het uitwerken naar ontwerp, of de realisatie via bouwbegeleiding en advies bij het ontwikkelen van groeiambities..

Oplossingen voor vakantiewoningen :

Hotel / B§B diensten :

► CONCEPTVORMING

► BUSINESS PLAN

► FINANCIEEL PLAN

► DISPLAY ADVERTEREN

► RESERVATIE BEHEER

► ONLINE MARKETING

► CREATIEF NETWERKEN

► CREATIEF ADVERTEREN

RESERVATIEBEHEER

Het reserveringsbeheer gebeurt matig het gebruik van een channel manager gekoppeld aan uw webpagina en reserveringsplatforms zoals booking.com, airbnb, Abritel, enz. met bijdrage van verschillende criteria zoals: een tarievenstrategie, beschikbaarheid ’s kalender, type accommodatie, uw faciliteiten, promotie, enz. Over het algemeen brengt een goed reserveringsbeheer ons continuïteit en de mogelijkheid om toekomstige reservaties te doen.

DIGITALE MARKETING

Het belang om de juiste marketingstrategieën te beheersen is moeilijk te overschatten, aangezien het een cruciaal onderdeel is voor het succes van uw accommodaties. Of het nu afkomt vanuit uw webpagina, uw online OTA-partnership of channel manager, het activeren en uploaden van advertenties, promoties, salesacties en informatie naar uw doelgroep moet nauwkeurig, vlot precies en efficiënt zijn.

 

SOCIALE MEDIA

Waar het om draait, is om berekende gekwalificeerde content te kunnen creëren via het netwerken, geoptimaliseerd voor publicatie op het juiste social mediakanaal, nauwkeurig gepland en tenslotte gericht naar het juiste publiek. Een gezonde en up-to-date online zichtbaarheid en inhoud verbeterd uw positionering, en creëert meer kansen om potentiele klanten aan te trekken.

CONTENT MANAGEMENT

In de digitale wereld van vandaag is het essentieel om onze online aanwezigheid continueel bij te houden. De juiste content kan onze online positionering bepalen. Behalve het publiceren van posts, story’s, advertenties en promoties is online content cruciaal om reviews weer te geven. Reviews zijn in feite onze “etalages” waar we onze savoir-faire kunnen etaleren…  Reviews geeft immers de kans om bestaande gasten hun ervaringen weer te geven die dan potentiële gasten kunnen overtuigen bij ons te logeren.

WEBSITE OP MAAT

Online commerciële channel manager software geven u de mogelijkheid om uw eigen website op te stellen. Het feit dat u een eigen website nodig heeft om commissievrije reservaties binnen te krijgen is absoluut niet te onderschatten. Het opbouwen van uw website via de channel manager is een nauwkeurig gedoe, het is tenslotte uw imago op het internet. Daarnaast is het ook mogelijk dat ik u een gepersonaliseerde website op maat voor uw bedrijf creëert. Niet te vergeten dat uw eigen website u commissievrije reservaties produceert.

NETWERKEN

Netwerken kan en mag nooit worden verwaarloosd! Een goed netwerk creëert opportuniteiten om connecties op te bouwen! En als het gaat om connecties, zijn die goud waard... voor het plaatsen van posts, storytelling, of audiovisuele promotionele advertenties met behulp van sociale media platforms is een essentieel marketinginstrument geworden. Er wordt gezegd dat inhoud "aantrekkelijk" is wanneer gebruikers van het platform de neiging hebben om een ​​reactie te hebben of deze te delen.

 

REFERENCES

OPO HOTEL

BRUSSELS

COURTIER EN TRAVEAUX - BELGIUM

APPART MIDI 33 BRUSSELS

BATIMENTS RESIDENTIELS - BELGIUM

R213 RESIDENCES BOTANIQUE BRUSSELS

ESQUIRE SERVICED APARTMENTS LONDON

FLAT HOTEL MIDI 33 BRUSSELS